Треньорът на ЦСКА Саша Илич няма да направи нито една промяна в стартовия си състав за гостуването на Базел, пише Тема спорт. Реваншът от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите е в четвъртък от 20:00 часа и ще се проведе на „Санкт Якоб Парк“ в едноименния град.

Макар че сърбинът е водил армейците в едва 10 срещи във всички турнири досега, той стана известен с множеството ротации, на които залага. В петте мача на тима в Лигата на конференциите той използва цели 23-ма футболисти! За първи път обаче Илич ще изневери на стила си и ще повтори един и същи стартов състав в два поредни двубоя. Това стана окончателно ясно, след като от УЕФА обявиха наказанието на Брадли де Нойер и се разбра, че той няма да бъде на разположение на наставника и за реванша в Швейцария. Така отляво на отбраната отново ще действа Християн Петров. В ядрото на ариергарда остават капитанът Матей и Кох, а отдясно по традиция започва Турицов.

В центъра на терена ще оперира триото Юга-Вион-Линдсет, което с всеки изминал двубой показва все по-добро лице. Сякаш Илич напипа точното равновесие в средата на терена. По фланговете ще пробиват Гарсес и Йомов, а на върха на атаката отново ще стартира Морено. Тук все още съществува минимален шанс да видим и Бамба, но Илич по-скоро ще предпочете да запази нападателя като жокер от пейката, с когото да може да реагира спрямо развитието на двубоя.

Сръбският специалист се надява възпитаниците му да повторят представянето от София. След срещата на „Васил Левски“ той заяви, че тимът трябва да играе още по-добре и по-умно в Швейцария, ако иска да продължи напред в турнира.

Снимка: Lap.bg